Rieten daken Lambrecht

Een dak van Rieten Daken Lambrecht ziet er niet alleen fantastisch uit, het heeft ook tal van voordelen: goede isolatie, duurzaam en riet is milieuvriendelijk

Rieten Daken Lambrecht heeft al jaren ervaring in het installeren, onderhoud van rieten daken en vervangen. In ons bedrijf werken dan ook louter bekwame vakmannen met een passie voor het ambacht.

Onze rieten daken zien er niet alleen fantastisch uit, riet isoleert ook heel goed; ’s winters blijft het binnen goed warm en ’s zomers lekker koel. Daarnaast blijft het - in ideale omstandigheden - tot 40 jaar intact. Wanneer het dak goed onderhouden wordt, kan het riet zelfs dubbel zo lang standhouden.

En ook niet onbelangrijk: een rieten dak is zeer milieuvriendelijk. Tijdens de verwerking geeft riet geen schadelijke gassen, dampen of afvalproducten af. Ook bij vervanging laat het geen milieuvervuilende resten achter.

"Een rieten dak is de ideale manier om uw woning een unieke uitstraling te geven. Niet voor niets staat deze artisanale dakbedekking al eeuwenlang voor klasse en kwaliteit."

Artisanale klasse
en kwaliteit

Benieuwd?

Een rieten dak heeft veel voordelen. Bent u ook nieuwsgierig hoe een rieten dak uw woning kan verrijken? Vraag hier uw offerte aan.

Rieten daken Lambrecht

Rieten Daken Lambrecht   -   Robijnstraat 2, 8792 Waregem, België
info@rietendakenlambrecht.be   -   T  +32(0)56 61 62 10   -   M +32(0)478 25 63 24
BE 0829 077 608