Gratis offerte aanvragen

Bedrijf

Een rieten dak is de ideale manier om uw woning een unieke uitstraling te geven. Niet voor niets staat deze artisanale dakbedekking al eeuwenlang voor klasse en kwaliteit.

Rieten Daken Lambrecht heeft al jaren ervaring in het installeren, onderhouden en vervangen van rieten daken. In ons bedrijf werken dan ook louter bekwame vakmannen met een passie voor het ambacht.

Een rieten dak ziet er niet alleen fantastisch uit, het isoleert ook heel goed, want tussen het dikke pak riet zit een grote luchtlaag. Met andere woorden: ’s winters blijft het binnen goed warm en ’s zomers lekker koel.

Een rieten dak gaat ook bijzonder lang mee, in ideale omstandigheden blijft het tot 40 jaar intact, wanneer het dak goed onderhouden wordt, kan het riet zelfs dubbel zo lang standhouden.

We dienen ook te vermelden dat de prijzen van de brandverzekeringspremie voor een rieten dak niet altijd hoger zijn. Tegenwoordig zijn de premievoeten vergelijkbaar met standaard verzekeringspremies, bij sommige verzekeringsmaatschappijen zijn ze zelfs precies dezelfde.

En ook niet onbelangrijk: een rieten dak is zeer milieuvriendelijk. Tijdens de verwerking geeft riet geen schadelijke gassen, dampen of afvalproducten af. Ook bij vervanging laat het geen milieuvervuilende resten achter.

Redenen genoeg om bij Rieten Daken Lambrecht een vrijblijvende offerte aan te vragen!

Projecten

Nieuwbouw0008-3
Nieuwbouw0008-2
Nieuwbouw0008
Nieuwbouw-0007